top of page
05022020-dsc-2031-webb.jpg

Bageri

Det godaste brödet vi hittat i området kommer från Épi i Gävle. Annika och hennes team levererar bröd och bageri till oss regelbundet för att skämma bort dig medan du är på ön.

Lokal äppeljuice

Ett av de där riktigt små företagen där vi köper appelsinjuice heter Hå saft fabrik i Kilafors. Den har funnits sedan 1901. Annika och Ola producerar juice varje sommarsäsong och jag åker och hämtar mycket för att förvara hemma till nästa säsong. Smaken är inte för söt och inte för syrlig, perfekt till frukost!

The mangevie.jpg
The mangevie.jpg

Fortsätt din resa! 

Att resa till KABIN är en resa och jag rekommenderar starkt att stanna ett par dagar i området. The Mangevie är ett boende som jag verkligen kan rekommendera. De erbjuder bed and breakfast-rum, lägenheter, middag och en lång rad aktiviteter, året runt. Evi och Davy är ägare och kommer att skämma bort dig under din vistelse.

Fortsätt resa!

Annan  bra läge är området runt Torsby, ca 4 timmar bort från där KABIN ligger. Här hittar du ett trevligt familjeägt Bed and Breakfast LODGEN Torsby ägs av Marc och Joanne och de erbjuder bed and breakfast-rum och stugor samt ett brett utbud av utomhusaktiviteter.

LÄS MER
THE LODGE Torsby summer4.jpeg
bottom of page