top of page
Paddla kanot

Kanotpaddling är en mycket avkopplande upplevelse. Det är en trygg aktivitet och du behöver inte mycket expertis för att tyst röra dig över vattnet. Du kan starta direkt från ön och börja utforska andra små öar, små stränder och mer dolda pärlor i Fjärden. Kanoten som finns på ön rymmer upp till 2 vuxna och 1 barn samtidigt. Flytväst finns till förfogande så samtliga i sällskapet kan känna sig trygga.

Canoe
Fiske

Fiske är både spännande och roligt för nybörjare och experter. Jag har en enkel linje tillgänglig för nybörjare som vill prova att ta upp en extra ingrediens till middag. Men några av våra gäster är riktiga experter och behöver bättre verktyg. Jag rekommenderar i så fall att ta med egna linjer, för att dra upp en 1 meter gädda är inte ett skämt!

Sunset 3
Bada i sjön

Finns det något mer typiskt att göra än att simma i sjön när man är i Skandinavien? Vattnet i sjön är vanligtvis inte särskilt varmt, men det borde inte hindra dig, eller hur? På den norra sidan av ön är vattnet mycket grunt, så du kan långsamt anpassa dig till vattnet, medan på södra sidan är vattnet mycket djupare så att du kan hoppa i sjön på 1 direkt.

Couple in Fjärden lake
Badtunna och bastu

Men inte alla är så modiga, eller hur? Särskilt på våren och hösten kanske du vill bada i badtunnan eller svettas i bastun innan du hoppar i det friska sjövattnet. Jag bygger badtunnan och bastun under våren 2021, och den kommer att finnas tillgänglig från och med 02 maj 2021.

Sunset
Matupplevelsen

Mat och dryck är en viktig del av din upplevelse när du reser. Jag har alltid känt att mina gäster borde få chansen att smaka på mat ifrån denna fantastiska del av Sverige. Sedan 2021 har jag börjat odla en del av grönsakerna själv, medan andra ingredienser väljs ut noggrant hos lokala leverantörer. Med dessa ingredienser har jag letat efter typiska och mindre typiska rätter, alltid med tanke på att själva matlagningen inte bör ta för mycket tid. Alla rätter är vegetariska (Obs! Inte vegansk) och kan anpassas vid behov.

Local bread
bottom of page